Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mannenweekend

13 september 2019 @ 18:00 15 september 2019 @ 16:00

€ 165,00

De Banken Zeewolde

Dasselaarweg 45
Zeewolde, 3896 LT
+ Google Maps

Twee keer per jaar gaan we – in het voor- en najaar – twee etmalen de diepte in met elkaar. Het samen ondernemen van activiteiten is daarnaast gewoon leuk. ’s Avond met een drankje bij het kampvuur bomen, lachen en verhalen horen, daar wil je wel bij zijn. We hebben enkele deskundige workshopgevers uitgenodigd. Natuurlijk mag je rekenen op een workshop in het programma waar vuur een rol speelt.

Er is ook tijd voor open space. M.a.w. je kunt ook zelf een workshop aanbieden. In de workshops willen we ruimte bieden voor voelen, doen en denken.  In dit weekend ontmoeten mannen nieuwe stukken van zichzelf en leren van elkaar.

Gedeeltelijk open space. Van vrijdagavond 13 september tot en met zondagmiddag de 15e komen mannen vanaf 18 jaar weer bij elkaar in een gedeeltelijk open-spaceweekend. Het unieke van dit mannenevent is dat niet het hele programma is vastgelegd, maar dat er ruimte is voor jouw unieke inbreng; deelnemers kunnen namelijk hun eigen workshop aanbieden. Dit is in afwijking van de eerdere versies van dit weekend.

Op zaterdag- en zondagochtend kan ieder – wie dat wil – (de zogeheten ‘open space’) een activiteit inbrengen die hij aan de andere mannen aanbiedt. De workshop kan een eigen specialisme zijn of een vraag/thema dat de workshopgever met andere mannen wil uitdiepen.

Iedere deelnemer is daarmee eigenaar van zijn eigen invulling en beleving van het weekend.

Let wel: je móet niet een workshops aanbieden, je hoeft er zelfs niet aan deel te nemen. Ga gerust in een hangmat liggen genieten van het moment met niks.

Beetje programma. Daarnaast zorgt de organisatie voor enkele inspirerende workshopgevers: denk daarbij aan onderwerpen als de ideale vader’, ‘Met kracht je levensmissie neerzetten’ en natuurlijk iets met vuur.

Maar ook kan je samen een boswandeling-met-thema maken, rond het kampvuur zitten, zelf een gespreksgroep met een onderwerp starten of op een andere manier weer van elkaar leren. Wat dat leren staat al jaren centraal in onze mannenweekenden.

Gelijkwaardigheid. Odysseus Mannen organiseert dit Mannenweekend weer op basis van gelijkwaardigheid. Wij zorgen voor de locatie, hout, eten en drinken en met jou en andere mannen die willen leren van elkaar ontstaat het. Vandaar ook de relatief aantrekkelijke prijs van € 165

Wat doen we vaak/meestal op deze weekenden? Kampvuurgesprekken, boeiende workshops over relaties, seksualiteit en manzijn mogen verwacht worden.

Aan het einde van het weekend heb je er een hoop vrienden bij gekregen.

De locatie is nog niet definitief maar naar alle waarschijnlijkheid wordt het Zeewolde.


Aanmelden en betalenOntvang je onze nieuwsbrief nog niet, vul dan je gegevens onderaan deze pagina in.

Lees Interacties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang informatie over onze maandelijkse activiteiten in je mailbox