Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mannenvuur

10 november 2019 @ 10:00 17:00

€ 95,00

Aanmelden nog niet mogelijk

Een dag met mannen en minimaal vier workshops (met lunch).
– Mannen brengen hun vuur naar buiten.
– De ideale vader.
– Voorbij #Metoo.
– Wat vrouwen willen.

Mannen brengen hun innerlijke vuur naar buiten.
Waar is jouw innerlijke vuur gebleven? Maak contact met het innerlijke vuur dat in je brandt, ook al denk je dat het weg is. We onderzoeken samen waar dat vuur voor staat en hoe je het kunt toepassen in je dagelijkse leven zonder dat je je eraan brandt. Aan het einde van de workshop maak je hernieuwd contact met je eigen innerlijke vuur en breng je dat letterlijk met kracht naar buiten.
Begeleider: Wubbe H Veldhuis.

De ideale vader.
Een workshop voor (groot)vaders. Iemand zei eens dat een vader het belangrijkste rolmodel is voor je manzijn. Wat hij je heeft voorgedaan, of juist níet heeft voorgedaan, is van grote invloed op je manzijn. Daarbij ging vaak van alles mis. In deze workshop kijken we samen naar onze vaders en wat wij als vaders ervan bakken. Kun je sleutelen aan je voorbeeldrol als vader, zelfs als je geen positief rolmodel hebt? In deze workshop gaan we ermee aan de slag en om onszelf en elkaar te inspireren om betere vaders te zijn.
Begeleider: Ewald Wagenaar.

Voorbij #MeToo – wat gaan we anders doen?
Zeg eens … ben ooit (misschien maar een klein beetje) over de intieme grens van een ander gegaan? De meeste mannen wel eens (een beetje). Met #MeToo vers in het geheugen gaan we het hebben over grenzen overschrijden en grenzen stellen. Hoe kunnen wij als man present liefdevol én veilig zijn. Ben jij bereid de uitnodiging aan te nemen en het (misschien een beetje) anders te gaan doen?
Begeleider: Wubbe H Veldhuis.

Wat vrouwen willen.
Er wordt van alles (en vaak lacherig) beweerd en over wat vrouwen willen. Iedere man lijkt dat in de praktijk echter zelf te moeten uitzoeken. We wisselen uit wat ieder van ons heeft geleerd en we vertellen elkaar onze verhalen. Ewald: “Als iemand me nu had verteld wat ik nu over vrouwen weet, had mijn leven er anders uit gezien en had ik betere beslissingen genomen.” We inventariseren onze gezamenlijke kennis en bieden we dat elkaar aan.
Begeleider: Ewald Wagenaar.


Aanmelden en betalen

Zodra er meer informatie is , kun je je hier aanmelden.

Lees Interacties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang informatie over onze activiteiten in je mailbox

X